Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Delegaţia FCSB-ului a ajuns în Turcia. Ce jucător s-a pozat cu Pepe: ”Mă bucur să te văd”

FOTO | Delegaţia FCSB-ului a ajuns în Turcia. Ce jucător s-a pozat cu Pepe: ”Mă bucur să te văd”galerie foto

Superliga

Comentarii

Delegaţia FCSB-ului a ajuns la hotelul din Belek, Antalya, pentru primul cantonament din această iarnă. Artur Jorge a profitat de faptul că este cazat în acelaşi complex cu Beşiktaş şi s-a întâlnit cu Pepe.

FCSB a ales Antalya pentru primul cantonament din această iarnă. Delegaţia vicecampioanei va fi cazată în Belek, în acelaşi loc în care stau şi jucătorii lui Beşiktaş. De altfel, Mihai Stoica se mândreşte cu ce condiţii asigură clubul pentru jucători: ”Ca să înţelegeţi despre ce e vorbesc, vom sta acum la Belek într-o companie selectă, cu o echipă calificată în primăvara Ligii Campionilor, Beşiktaş. Vom împărţi cea mai bună baza de pregătire din zona Antalyei cu campioana en titre a Turciei”.

Jucătorii şi antrenorii FCSB-ului au ajuns luni seara la hotelul în care vor fi cazaţi şi Artur Jorge a profitat de ocazie pentru a se întâlni cu Pepe, portughez ca şi el. Fundaşul FCSB-ului şi-a făcut o poză alături de fostul fundaş al lui Real Madrid - care în prezent joacă la Beşiktaş - şi a urcat-o pe contul său de Instagram.

Afla mai multe despre: fcsbliga 1artur jorgepepe 

viewscnt
Articole similare