Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Dennis Man are un nou look. Cum s-a prezentat la antrenamentul Parmei

FOTO | Dennis Man are un nou look. Cum s-a prezentat la antrenamentul Parmeigalerie foto

Stranieri

Comentarii

Dennis Man are un nou look pe care l-a afişat la antrenamentul susţinut miercuri de Parma.

Sursa foto: parmacalcio1913.com

Dennis Man este în plin cantonament cu Parma, care şi-a propus să revină încă din primul sezon în Serie A. Internaţionalul român se pregăteşte intens pentru noul sezon, mai ales că aşteptările de la el sunt foarte mari.

Dennis Man a afişat şi un nou look pentru noul sezon. Atacantul în vârstă de 22 de ani şi-a lăsat părul să crească şi l-a prins într-o coadă.

Dennis Man are un nou look. Cum s-a prezentat la antrenamentul Parmei

La şedinţa de pregătire de miercuri a fost prezent şi legendarul Gianluigi Buffon (43 de ani), care a acceptat în această vară să revină la Parma, club care l-a crescut şi l-a lansat în fotbalul mare. Dennis Man a încercat să-şi atragă partea lui de atenţie.

Atacantul transferat de la FCSB pentru 11 milioane de euro s-a prezentat cu un nou look, a renunţat să se mai tundă şi şi-a lăsat părul să crească, pe care l-a prins într-o coadă.

Dennis Man nu va fi lăsat să plece de la Parma

Retrogradată în Serie B, Parma şi propune să revină rapid pe prima scenă. Este motivul pentru care cei mai importanţi jucători vor fi păstraţi, deşi veniturile clubului sunt mult mai mici. Printre jucătorii de bază sunt şi Valentin Mihăilă şi Dennis Man.

Cei doi au fost doriţi de mai multe cluburi din Serie A, dar şefii Parmei sunt decişi să-i păstreze. Mai ales că ei pot fi revânduţi pe sume mult mai mari dacă vor continua să-şi dezvolte calităţile:

”Cu excepţia lui Messi, fiecare fotbalist are un preţ şi poate fi vândut, dar nu am primit nicio ofertă concretă pentru Dennis Man şi Mihăilă. E posibil ca ei să fie căutaţi de diferite cluburi şi să poarte discuţii cu impresarii lor, nu am de unde să ştiu asta.

Dar pe noi nu ne-a întrebat nimeni şi, oricum, dacă nu vor pune pe masă oferte care să ne dea pe spate, ei vor continua aici”, a spus Javier Ribalta, directorul general al Parmei.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare