Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | El este cel mai SLAB jucător din FIFA 18. E responsabil cu tricourile, nu e fotbalist profesionist, dar a fost băgat în joc :)

FOTO | El este cel mai SLAB jucător din FIFA 18. E responsabil cu tricourile, nu e fotbalist profesionist, dar a fost băgat în joc :)galerie foto

Inedit

Ratingul cel mai slab la FIFA18 este de 46, iar unul dintre cei care îl ”poartă” nici măcar nu este fotbalist profesionist. Omul se ocupă cu pregătirea tricourilor pentru cei de la Erzgebirge Aue

Pe băiat îl cheamă Tommy Kassemodel, are 28 de ani şi a fost aşezat de cei de la EA Sports în ”ultima bancă” a ratingurilor de la FIFA18. Kassemodel e văzut ca un fotbalist de ”46”, cea mai slabă performanţă, dar omul nici măcar nu e jucător profesionist.

Kassemodel se ocupă cu pregătirea echipamentului la Aue, echipă din liga a doua din Germania, şi nu va evolua niciodată pentru echipa la care lucrează. Cum a ajuns să fie inclus în joc?! Ei bine, Aue a avut nevoie de numele său pentru a bifa o regulă din fotbalul german.

Fiecare club este obligat să aibă în echipă cel puţin patru jucători formaţi în propria academie, iar Kassemodel a fost trecut în lot tocmai din acest motiv. E un produs al lui Aue, dar nu neapărat şi un jucător!

Comentarii
viewscnt
Articole similare
România, grupă complicată în Liga Naţiunilor! Ne luptăm cu Serbia, Muntenegru şi Lituania! Cum arată drumul spre Euro 2020

România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor, în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Lausanne. Serbia, Muntenegru şi Lituania sunt cele trei echipe cu care ne vom confrunta în Grupa 3 a Ligii C. La prima vedere, tricolorii se pot considera ghinionşti, în condiţiile în care sorţii au decis să întâlni probabil cele mai puternice echipe din urnele 2 şi 3, Serbia, respectiv Muntenegru. Serbia va participa la CM 2018, în timp ce cu Muntenegru abia am jucat în preliminariile pentru turneul final din Rusia, iar tricolorii au obţinut un singur punct în cele două confruntări directe.