Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | El este cel mai SLAB jucător din FIFA 18. E responsabil cu tricourile, nu e fotbalist profesionist, dar a fost băgat în joc :)

FOTO | El este cel mai SLAB jucător din FIFA 18. E responsabil cu tricourile, nu e fotbalist profesionist, dar a fost băgat în joc :)galerie foto

Inedit

Comentarii

Ratingul cel mai slab la FIFA18 este de 46, iar unul dintre cei care îl ”poartă” nici măcar nu este fotbalist profesionist. Omul se ocupă cu pregătirea tricourilor pentru cei de la Erzgebirge Aue

Pe băiat îl cheamă Tommy Kassemodel, are 28 de ani şi a fost aşezat de cei de la EA Sports în ”ultima bancă” a ratingurilor de la FIFA18. Kassemodel e văzut ca un fotbalist de ”46”, cea mai slabă performanţă, dar omul nici măcar nu e jucător profesionist.

Kassemodel se ocupă cu pregătirea echipamentului la Aue, echipă din liga a doua din Germania, şi nu va evolua niciodată pentru echipa la care lucrează. Cum a ajuns să fie inclus în joc?! Ei bine, Aue a avut nevoie de numele său pentru a bifa o regulă din fotbalul german.

Fiecare club este obligat să aibă în echipă cel puţin patru jucători formaţi în propria academie, iar Kassemodel a fost trecut în lot tocmai din acest motiv. E un produs al lui Aue, dar nu neapărat şi un jucător!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: tommy kassemodelauefifa 18,  

viewscnt
Articole similare