Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Ghici cine s-a întors? Cum arată Maradona după nebunia de la meciul cu Nigeria şi după ce au apărut zvonuri că ar fi decedat

FOTO | Ghici cine s-a întors? Cum arată Maradona după nebunia de la meciul cu Nigeria şi după ce au apărut zvonuri că ar fi decedatgalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Maradona s-a prezentat la meciul cu Franţa într-o stare mult mai bună faţă de partida cu Nigeria. Atunci, a avut un comportament extrem de ciudat şi au apărut zvonuri că ar fi decedat.

La partida cu Argentina - Nigeria, ultima din grupe, Maradona s-a afişat într-o stare foarte controversată. Legendarul fotbalist a avut nevoie de îngrijiri medicale după meci şi au apărut zvonuri cum că ar fi decedat. Un lucru care a speriat-o serios pe Rocio Oliva, iubita lui, care în acele momente se afla în Argentina. Teama i-a fost atunci amplificată de faptul că nu dădea nici de Maradona, nici de agentul acestuia.

La meciul cu Franţa, din optimi, Maradona a arătat mult mai proaspăt. A stat alături de iubita lui, care probabil a venit de urgenţă în Rusia după întâmplările de la meciul cu Nigeria.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU MARADONA LA MECIUL CU FRANŢA!

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: argentinafrantamaradonanigeriarocia oliva 

viewscnt
Articole similare