Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Golofca vrea să arate că s-a făcut băiat cuminte. Ce imagini postează pe reţelele de socializare

FOTO | Golofca vrea să arate că s-a făcut băiat cuminte. Ce imagini postează pe reţelele de socializaregalerie foto

Superliga

Comentarii

Cătălin Golofca pozează în băiat cuminte după ce a fost exilat la echipa a doua, din cauza vieţii extrasportive. Mijlocaşul venit la FCSB de la FC Botoşani a fost aspru criticat de patron pentru viaţa agitată pe care o are.

Golofca n-a profitat prea mult de şansa pe care a primit-o la 27 de ani, un transfer la FCSB. Fostul mijlocaş al lui FC Botoşani a început să ”viziteze” cluburile din Bucureşti, iar întâmplările din viaţa privată au ajuns şi la urechile patronului FCSB: ”Credea că toate femeile sunt ale lui”, a răbufnit Gigi Becali.

Drept pedeapsă, Golofca a fost trimis să se antreneze şi să joace cu echipa a doua. Conducerea clubului a considerat că viaţa extrasportivă îi afectează evoluţiile, astfel că a luat măsuri. În ultima vreme, mijlocaşul de 27 de ani a început să pozeze în băiat cuminte. Mai întâi, a fost fotografiat la biserică, în condiţiile în care religia este slăbiciunea lui Gigi Becali.

Acum, Cătălin Golofca postează fotografii pe reţelele de socializare cu noua sa prietenă. Adică vrea să transmită că s-a făcut băiat cuminte, are o relaţie stabilă şi nu-şi mai face de cap prin cluburi.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: catalin golofcafcsbliga 1prietena 

viewscnt
Articole similare