Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO I "Marea performanţă începe aici!". Nu e Călugăreni, nu e Podul Înalt, e Liga a II-a!

FOTO I "Marea performanţă începe aici!". Nu e Călugăreni, nu e Podul Înalt, e Liga a II-a!galerie foto

FRF

Comentarii

Imagini incredibile în L2 din România. La Ghermăneşti, la meciul dintre CS Snagov şi ASU Poli Timişoara s-a jucat în noroi! E mult spus s-a jucat... Terenul arăta ca o orezărie, iar mingea nu putea să fie pasată pentru că se oprea în bălţile uriaşe.

“Cum am spus tot timpul, nu văd cum aceşti jucători tineri pot progresa în aceste condiţii, cu deplasări lungi şi terenuri impracticabile. Ce aş putea să le mai spun? Daţi cât mai tare în ea şi hai, la bătaie! Păi, ăsta e fotbal?! Asta se vrea în România? Nu ştiu cum sunt omologate asemenea stadioane, cum e acesta de la Snagov şi alte două-trei, pe care chiar nu se poate juca fotbal! Dacă oamenii din conducerea fotbalului cred că aceşti copii pot progresa, aşa să fie. Sunt lucruri care mă depăşesc şi văd că nimeni nu caută nicio soluţie”, s-a plâns Bogdan Andone, tehnicianul ASU Poli.

Chiar dacă timişorenii au condus ostilităţile, gazdele au deschis scorul repede în minutul 5 prin Cristian Bustea, care l-a lobat pe portarul Dur-Bozoancă, cu un şut de la 16 metri.

 

Afla mai multe despre: cs snagovgalerie fotoasu poli timisoarascandalprobleme 

viewscnt
Articole similare