Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Imagini cu puternic impact emoţional! Cum arată piciorul lui Cazorla, după ce a fost aproape de o dramă! ”Totul era infectat, puteau să mi-l taie”

FOTO | Imagini cu puternic impact emoţional! Cum arată piciorul lui Cazorla, după ce a fost aproape de o dramă! ”Totul era infectat, puteau să mi-l taie”galerie foto

Arsenal

Comentarii

Santi Cazorla nu a mai jucat de mai bine de un an şi a suferit, în toată această perioadă, opt operaţii la tendonul lui Ahile. O infecţie puternică i-a mâncat opt centimetri din tendon, iar medicii au fost la un pas să-i amputeze piciorul fotbalistului

Imaginile sunt dure, iar povestea e incredibilă! Santi Cazorla nu a mai jucat de multă vreme pentru Arsenal, dar puţini au fost cei care au ştiut drama pe care o trăieşte mijlocaşul spaniol.

Cazorla a suferit opt operaţii la tendonul lui Ahile de la piciorul drept, iar medicii au fost la un pas să-i amputeze piciorul. ”Aveam o infecţie pe interior care mi-a mâncat opt centimetri din tendon. Încă puţin dacă mai stăteam urma să-mi fie amputat piciorul”. Vorbele lui Cazorla n-au cum să nu te impresioneze. La fel şi imaginile făcute de cei de la Marca.

Pentru a-i construi din nou zona afectată, doctorii i-au luat piele de pe braţul stâng. Acum, o parte din tatuajul pe care îl avea pe braţ este la picior.

Dacă vrei să mai mergi vreodată, dacă vrei să alergi cu copiii prin grădină sau, cine ştie, dacă vrei să mai joci fotbal, atunci asta e unica soluţie”. Sunt cuvintele medicilor. A acceptat imediat.

În cazul în care totul va merge conform planului, Cazorla are şanse mari să revină în tricoul lui Arsenal. ”Acum abia fac mişcări uşoare, dar cred că în ianuarie voi fi apt să joc din nou”, spune Cazorla.

Afla mai multe despre: cazorlapiciordramatendonoperatie,  

viewscnt
Articole similare