Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Imagini inedite cu Stere Halep! Cum se distrează în timp ce Simona luptă să-şi apere locul 1 WTA

FOTO | Imagini inedite cu Stere Halep! Cum se distrează în timp ce Simona luptă să-şi apere locul 1 WTAgalerie foto

Diverse

Comentarii

In timp ce Simona Halep face bani in turneele din Asia, tatăl ei, a preferat să rămână la Constanţa, unde s-a relaxat la o partidă de fotbal.

Telekomsport.ro a intrat in posesia unor fotografii inedite ce îl au în prim-plan pe Stere Halep, tatăl Simonei Halep.  Mare iubitor de fotbal, sport pe care l-a practicat în tinereţe, la echipa Săgeata, tatăl Simonei obişnuieşte, periodic, să îmbrace tricioul unei echipe de old-boys a aromânilor din Constanţa. Chiar şi astazi, cu toate că nu se mai află de multă vreme la prima tinereţe, Stere Halep se mişcă excelent pe teren, fiind omul de gol al echipei la care evolueză.

"Daca s-ar fi ţinut de fotbal ar fi fost departe. Cu siguranţă ar fi ajuns la echipa naţională. Are un talent nativ", au opinat o parte dintre dintre colegii de echipă ai lui Stere Halep.



Interesant este că tatăl Simonei este atât de prins de flama fotbalului, încât participă cu echipa sa, Sageata Stejaru, atât la turnee în ţară dar şi în zone apropiate României. Anul trecut a participat la un turneu organizat peste Prut, în Republica Moldova.


 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: stere halepsimona halepconstanta 

viewscnt
Articole similare