Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Inter, lovitură după lovitură pe piaţa transferurilor! "Nerazzurrii" transferă de la Manchester United, după ce l-au convins deja pe Eriksen: negocierile au început

FOTO | Inter, lovitură după lovitură pe piaţa transferurilor! "Nerazzurrii" transferă de la Manchester United, după ce l-au convins deja pe Eriksen: negocierile au început

Serie A

Comentarii

Inter face transfer după transfer în speranţa că va reuşi să oprească supremaţia lui Juventus în Serie A. "Nerazzurrii" s-au înţeles cu Christian Eriksen de la Tottenham, iar acum vor să facă alt transfer din Premier League, de data asta de la Manchester United! Formaţia italiană îl vrea pe tânărul Tahit Chong (20 de ani), care a jucat extrem de puţin sub comanda lui Ole Gunnar Solskjaer pe Old Trafford.

Agentul lui Chong s-a întâlnit, marţi, în Italia cu reprezentanţii lui Inter. Câştigătoarea Ligii Campionilor în 2010, Inter e pusă serios pe treabă în perioada de transferuri care a început de puţină vreme. Jurnalistul italian Fabrizio Romano a publicat, pe Twitter, o imagine de la intâlnirea dintre reprezentanţii Interului şi agentul lui Tahit Chong. Fotbalistul devine liber de contract în vară, iar Inter poate profita.

Chong a fost propus mai multor cluburi din Italia, printre care şi Juventus. "Bătrâna" Doamnă i-a făcut deja o ofertă lui Chong, dar viitorul puştiului lui United a rămas nedeterminat. Şi "Diavolii" i-au făcut o ofertă de prelungire lui Tahit Chong, dar aceasta nu s-a ridicat la pretenţiile fotbalistului.

Inter s-a înţeles deja cu Christian Eriksen, dar trebuie s-o convingă pe Tottenham să-l cedeze pe fotbalist încă de acum. Spurs vrea 20 de milioane de euro în schimbul danezului.

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 14, 2020

 

 

Afla mai multe despre: intertransfertahit chongmanchester united 

viewscnt
Articole similare