Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Intrarea oribilă pentru care Pogba a văzut roşu! Culmea, francezul era cel supărat după meci: "L-a deranjat reacţia lui Koscielny!"

FOTO | Intrarea oribilă pentru care Pogba a văzut roşu! Culmea, francezul era cel supărat după meci: "L-a deranjat reacţia lui Koscielny!"galerie foto

Premier League

Comentarii

Paul Pogba a văzut direct cartonaşul roşu în minutul 74 al partidei Arsenal - Manchester Untied, scor 1-3, după ce l-a călcat pe spaniolul Bellerin la un duel pentru balon la care mijlocaşul francez a ajuns cu întârziere.

Pogba a aplaudat sarcastic la adresa centralului după ce a văzut cartonaşul roşu, însă imaginile surprinse de camerele de luat vederi arată că decizia arbitrului a fost una corectă.

Totuşi, la final chiar Pogba era cel supărat, conform tehnicianului său, Jose Mourinho. Nu nepărat din cauza eliminării, ci a reacţiei pe care unul dintre colegii săi din echipa naţională a avut-o pe teren. Este vorba de căpitanul lui Arsenal, Laurent Koscielny, care a protestat vehement în momentul faultului.

"Eu nici nu mă uitam în acea direcie, dar ştiu că Paul (n.r. Pogba) e frustrat. Puţin dezamăgit de colegul său Koscielny, cu o asemenea reacţie...



Paul e foarte frustrat pentru că toată lumea ştie că e un jucător curat şi nu ar intenţiona niciodată să se apropie de un cartonaş roşu
", a declarat Mourinho după meci.



Paul Pogba va sta pe bară cel puţin trei etape după ce a văzut direct cartonaşul roşu şi va rata derby-ul cu City, programat să se dispute duminica viitoare. Meciul Manchester United - Manchester City va fi transmis LIVE VIDEO pe Telekom Sport.

Afla mai multe despre: pogbaeliminaremancehster united 

viewscnt
Articole similare