Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO Iubita lui Cristi Manea, SHOW după ce fotbalistul a marcat! Ce a publicat i-a APRINS pe fanii FCSB: "WTF Irina"

FOTO Iubita lui Cristi Manea, SHOW după ce fotbalistul a marcat! Ce a publicat i-a APRINS pe fanii FCSB: "WTF Irina"galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Iubita lui Cristi Manea, Irina Deaconescu, a fost atât de fericită pentru golurile marcate de fotbalistul FCSB în ultimul amical, încât a transmis două mesaje pe contul oficial de Youtube al vicecampioanei României.

FCSB - Lokomotiv Moscova, LIVE VIDEO AICI

FCSB s-a întâlnit, luni, cu Lokomotiv Moscova, iar în prima repriză s-au marcat cinci goluri. Vicecampioana României a marcat de trei ori, iar două dintre reuşite au fost marcate de Cristi Manea. 

După primul gol din lovitură liberă, Irina Deaconescu a demonstrat că este alături de iubitul său: "Love uuuuuu Cristi". Apoi, la al doilea gol înscris din penalty, fata a publicat un nou mesaj: "E on fire mereu dar nu prea vor oamenii să arate asta". 

Irina Deaconescu este cunoscută pe Youtube şi pe Instagram. Într-un vlog publicat pe Youtube, Irina a povestit că a făcut videochat când era elevă în clasa a XII-a, pentru că avea nevoie disperată de bani.

„În familia mea a apărut o problemă destul de gravă. Era nevoie de o sumă mare bani, într-un timp foarte scurt. Am căutat tot felul de modalităţi pentru a câştiga bani mulţi în timp scurt şi singurele variante erau videochat, videochat, videochat... Mi-am cumpărat o cameră şi am făcut asta timp de 3 luni”, a spus Irina, conform observator.tv.

GALERIE FOTO cu Irina Deaconescu

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cristian maneafcsb lokomotiv moscovairina deaconescumesaj irina deaconescuiubita cristian maneafcsb 

viewscnt
Articole similare