Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO L-au transferat pe un alt post :) Fanii lui Valladolid s-au frecat la ochi când au văzut ce număr şi-a ales Ben Arfa: "Eu cred că-mi stă bine"

FOTO L-au transferat pe un alt post :) Fanii lui Valladolid s-au frecat la ochi când au văzut ce număr şi-a ales Ben Arfa: "Eu cred că-mi stă bine"galerie foto
Comentarii

Ben Arfa (32 de ani), fără echipă din vară, atunci când s-a despărţit de Rennes, a semnat pe şase luni cu Real Valladolid. La echipa patronată de Ronaldo Nazario va purta numărul 3, unul neobişnuit, iar în privinţa alegerii francezul nu a dat foarte multe detalii.

Mijlocaşul în vârstă de 32 de ani, care are 15 selecţii la prima reprezentativă a Franţei, şi-a început cariera la Olympique Lyon, apoi a mai jucat la Olympique Marseille, Hull City, Newcastle United, Nice şi Paris Saint-Germain. Acum, Ben Arfa a ajuns în La Liga, la Valladolid, unde va purta un număr neobişnuit pentru un fotbalist ofensiv. 

Mijlocaşul a ales numărul 3, unul purtat, de obicei, de fundaşi, iar Ben Arfa a susţinut că "eu cred îmi stă bine în acest tricou". 

Valladolid ocupă locul al 16-lea în La Liga, iar în runda următoare va evolua în deplasare la Mallorca.

Afla mai multe despre: ben arfaben arfa real valldolidnumar ben arfa real valladolid 

viewscnt
Articole similare