Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Lyon a câştigat, Tătăruşanu s-a remarcat în mod negativ. Şi-a făcut groggy un coleg şi a ieşit eronat la o fază simplă

FOTO | Lyon a câştigat, Tătăruşanu s-a remarcat în mod negativ. Şi-a făcut groggy un coleg şi a ieşit eronat la o fază simplăgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu (33 de ani) a fost titular în poarta lui Olympique Lyon în meciul câştigat, 3-1 cu Brest, în sferturile Cupei Ligi Franţei. A fost a doua partidă pe care a bifat-o Tătăruşanu în poarta francezilor, de la transferul său la fost campioană a Franţei.

Lyon s-a impus cu 3-1, iar Tătăruşanu a ieşit în evidenţă prin două greşeli. A ieşit eronat în afara careului şi a încercat să-i dea pasă lui Jason Denayer, care s-a ferit şi mingea a ajuns la un adversar, care a încercat să înscrie spectaculos, din afara careului, în minutul 33. Apoi, l-a lovit cu genunchiul în cap pe coechipierul Cornet, în minutul 65, după ce a ieşit să respingă cu capul o minge, la marginea careului de 16 metri.



Cotidianul local Le Dauphine libere evidenţiază „soliditatea dovedită de român”, dar şi „o anumită formă de nonşalanţă. Ca la acea degajare ratată de care nu a profitat Autret sau la ieşirea kamikaze care l-a trimis pe Cornet la pământ. La golul primit, nu a închis bine unghiul la şutul cu şpiţul al lui Grandsir”.



Fanii lyonezi au fost şi mai aspri, comentând sarcastic pe Twitter. „Tătăruşanu vrea atât de mult să plece încât ne asasinează jucătorii. Nu e grav, totuşi. Era vorba de Cornet”, a scris unul dintre suporteri. Sau: „A eşuat în tentativa de a ne scăpa de Cornet. Încă un efort”.

Ciprian Tătăruşanu s-a transferat la Olympique Lyon din postura de jucător liber de contract, în iulie 2019, şi a semnat până în 2022. Totuşi, goalkeeperul român a strâns doar două partide în acest sezon la Lyon. E nemulţumit şi vrea să plece, căutând variante, iar acum că perioada de transferuri e deschisă ar putea să-şi încheie perioada de stat pe bancă în Franţa.

Afla mai multe despre: ciprian tatarusanulyongreselicritici 

viewscnt
Articole similare