Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Mahlangu şi-a luat "adio" de la colegii de la Dinamo! Mesajul superb al mijlocaşului

FOTO | Mahlangu şi-a luat "adio" de la colegii de la Dinamo! Mesajul superb al mijlocaşuluigalerie foto

Superliga

Comentarii

Mijlocaşul May Mahlangu a revenit în România după ce s-a înţeles, ieri, cu bulgarii de la Ludogoreţ, iar astăzi s-a aflat în Bucureşti pentru a-şi rezolva problemele administrative înainte de a pleca spre Bulgaria.

UPDATE Mahlangu a postat un mesaj emoţionant, prin care şi-a luat la revedere de la fani şi colegi.

"Cele mai frumoase lucruri în viaţă nu sunt obiecte, ci oamenii! Şi locurile... Amintiri şi imagini, sentimente şi imagini, zâmbete şi râsete! Ultimii doi ani au fost incredibili pentru mine datorită familiei Dinamo Bucureşti şi pentru amintirile superbe. Sper să-mi creez unele noi la Ludogoreţ, dar voi rămâne câine roşu! Nu aş fi reuşit singur, fără ajutorul colegilor şi al staff-ului tehnic. Vă mulţumesc din inimă!", a scris Mahlangu într-un mesaj postat pe reţelele de socializare.
 


A profitat de ocazie şi pentru o întâlnire cu câţiva dintre foştii colegi de la Dinamo, care i-au urat baftă la noua echipă.

Portughezul Diogo Salomao a publicat pe contul de Instagram o imagine în care apare alături de mijlocaşul de culoare şi de croatul Ivan Pesic, cu mesajul "Îţi urez tot ce e mai bun!"

Mahlangu o părăseşte pe Dinamo după doi ani petrecuţi în Ştefan cel Mare, perioadă în care s-a impus ca titlular în centrul linei mediene. 500.000 de euro vor încasa roş-albii în schimbul mijlocaşului care mai avea contract până în vara lui 2019.

Afla mai multe despre: mahlangudinamosalomaomesaj 

viewscnt
Articole similare