Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Messi, mesaj pentru Suarez, cu "săgeţi" către Bartomeu: "Nu meritai să fii aruncat, aşa acum au făcut-o! Dar nu mă mai surprinde nimic"

FOTO | Messi, mesaj pentru Suarez, cu "săgeţi" către Bartomeu: "Nu meritai să fii aruncat, aşa acum au făcut-o! Dar nu mă mai surprinde nimic"

FC Barcelona

Comentarii

Leo Messi (33 de ani) a postat un mesaj de rămas bun pentru Luis Suarez (33 de ani), cel care a plecat de la FC Barcelona, joi, după ce clubul s-a înţeles cu Atletico Madrid. Printre cuvintele frumoase pentru prietenul său, Messi a strecut şi câteva "săgeţi" către şefii catalanilor.

Joi, FC Barcelona a oficializat despărţirea de Luis Suarez şi, la stadionul Camp Nou, a avut loc o conferinţă de presă în care acesta şi-a luat rămas bun, la care au participat şi Messi, Pique, Alba sau Busquets. La o zi după, Messi a postat pe Instagram un mesaj de rămas bun pentru cel mai bun prieten al său de la FC Barcelona, Luis Suarez.

Printre cuvintele frumoase, argentinianul a strecurat şi atacuri la adresa conducerii de pe Camp Nou: "Am intrat în vestiar şi am simţit cât de greu îmi va fi să nu împart cu tine fiecare zi, pe teren şi în afara lui. O să ne lipsească foarte mult. Au fost mulţi ani, multe matte (n.r. - un ceai energizant sud-american), mese, cine... Multe lucruri pe care nu le voi uita niciodată. O să fie ciudat să te văd cum îmbraci alt tricou şi să te înfrunt. Meritai să pleci aşa cum eşti: ca unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din istoria clubului, care ai adus multe lucruri importante. Nu să fii aruncat în felul în care au făcut-o. Dar, adevărul e ca în acest moment nu mă mai surprinde nimic. Îţi doresc toate cele bune şi în noua provocare. Te iubesc! Ne vedem curând, camarade!", a scris Leo Messi pe Instagram.

Luis Suarez a plecat de la FC Barcelona după şase ani, fiind transferat de la Liverpool în 2014. Acesta a devenit între timp al treilea cel mai bun marcator din istoria clubului bluagrana, cu 198 de goluri.

Messi e la cuţite cu şefii Barcelonei şi a dorit să plece de pe Camp Nou în această perioadă de transferuri, dar n-a fost lăsat de preşedintele Josep Maria Bartomeu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya me venía haciendo la idea pero hoy entré al vestuario y me cayó la ficha de verdad. Que difícil va a ser no seguir compartiendo el día a día con vos, tanto en las canchas como afuera. Los vamos a extrañar muchísimo. Fueron muchos años, muchos mates, comidas, cenas... Muchas cosas que nunca se van a olvidar, todos los días juntos. Va a ser raro verte con otra camiseta y mucho más enfrentarte. Te merecías que te despidan como lo que sos: uno de los jugadores más importantes de la historia del club, consiguiendo cosas importantes tanto en lo grupal como individualmente. Y no que te echen como lo hicieron. Pero la verdad que a esta altura ya no me sorprende nada. Te deseo todo lo mejor en este nuevo desafío. Te quiero mucho, los quiero mucho. Hasta pronto, amigo.

O postare distribuită de Leo Messi (@leomessi) pe

 

 

Afla mai multe despre: leo messimesajluis suarezfc barcelona 

viewscnt
Articole similare