Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Mihai Stoica a dat vestea cea mare. Coman şi încă o revenire importantă la FCSB, după accidentare! "Săgeţi" către Dinamo

FOTO | Mihai Stoica a dat vestea cea mare. Coman şi încă o revenire importantă la FCSB, după accidentare! "Săgeţi" către Dinamo

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (55 de ani) a anunţat, duminică, faptul că Florinel Coman (22 de ani) şi Dragoş Nedelcu (23 de ani) sunt aproape de revenirea pe gazon. Cei doi sunt accidentaţi deja de o bună perioadă de timp, mai ales mijlocaşul defensiv, iar MM a precizat că ambii sunt pe ultima sută de metri a recuperării.

"Mulţumesc tuturor celor care m-au felicitat cu ocazia zilei onomastice, vă urez sănătate şi putere în suflet... iar steliştilor (n.r. - FCSB-iştilor) le spun doar atât : în curând revine Coman!

P.S. Nici Nedelcu nu mai are mult de stat", a scris Mihai Stoica, duminică, pe pagina personală de Facebook.

Publicată de Mihai Stoica pe Duminică, 8 noiembrie 2020

Apoi, spre finalul zilei, după meciul Viitorul - Dinamo 2-1, de la Ovidiu, MM a revenit cu o nouă postare, o ironie la adresa rivalilor roşa-albi: "Încă un cadou pe final... Vă mulţumesc!", a scris MM după înfrângerea lui Dinamo.

Publicată de Mihai Stoica pe Duminică, 8 noiembrie 2020

Coman şi Nedelcu, aproape de revenirea pe gazon pentru FCSB!

FCSB a pierdut, la distanţă lungă de timp unul de celălalt, doi jucători importanţi. Dragoş Nedelcu a suferit o ruptură de ligamente într-un meci pierdut de FCSB cu 1-0, în Gruia - în iunie -, iar Florinel Coman a fost accidentat în partida cu Backa Topola din turul doi preliminar al Europa League, încheiată 6-6 şi cu victoria roş-albaştrilor la loviturile de departajare. Conform anunţului lui MM, cei doi nu mai au mult şi vor putea fi folosiţi de Toni Petrea.

FCSB este liderul Ligii 1 cu cu 24 de puncte, fiind la egalitate cu Universitatea Craiova, dar cu un golaveraj mai bun.

Afla mai multe despre: mihai stoicaanuntflorinel comanaccidentaredinamo 

viewscnt
Articole similare