Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Momentul de glorie al lui Reghecampf! :) Ce a postat Maradona pe contul său de Facebook

FOTO | Momentul de glorie al lui Reghecampf! :) Ce a postat Maradona pe contul său de Facebookgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Fără să-şi dea seama, Maradona l-a făcut pe Reghecampf mai celebru decât este. Starul argentinian a postat pe contul său de Facebook o pagină de ziar cu un amplu documentar despre el. În colţul din dreapta şi-a făcut loc şi Reghecampf.

Ce au în comun Maradona şi Reghecampf? Antrenează în aceeaşi ţară, în Emiratele Arabe. Dar în ligi diferite. Maradona este pe locul doi cu Al Fujairah, în liga secundă, în timp ce Reghecampf este pe locul doi în prima ligă din Emiratele Arabe, cu Al Wahda. Ceea ce înseamnă că există şanse ca cei doi să apară pe aceeaşi pagină a ziarelor.

Aşa s-a întâmplat recent. O publicaţie din zonă a făcut un amplu reportaj despre cel mai mare fotbalist argentinian, titrat ”Magia lui Maradona”. În colţul din dreapta al paginii şi-a făcut loc şi Reghecampf, într-un material în care prezintă meciul pe care Al Wahda urmează l-a jucat cu Emirates în Cupă (n.r.  Al Wahda a câştigat cu 2-1).

Mândru de materialul despre el, Maradona a postat pe reţelele de socializare o poză cu pagina din ziar. Doar pe Facebook are nu mai puţin de 8,84 milioane de fani.


 

Afla mai multe despre: maradonalaurentiu reghecampfal wahda 

viewscnt
Articole similare