Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Obiectul misterios pe care Aguero l-a ţinut în mână la derby-ul cu Arsenal. Au apărut primele explicaţii

FOTO | Obiectul misterios pe care Aguero l-a ţinut în mână la derby-ul cu Arsenal. Au apărut primele explicaţiigalerie foto

Manchester City

Comentarii

Sergio Aguero a fost surprins cu o cutiuţă misterioasă în mână, în momentul în care a fost schimbat în meciul cu Arsenal. Misterul a fost dezlegat de jurnaliştii de la Mirror.

Atacantul de 29 de ani a fost titular cu Arsenal, meci câştigat cu 3-1 de Manchester City. În momentul în care a fost schimbat cu Gabriel Jesus, în minutul 62, starul argentinian a fost surprins ţinând în mână o cutiuţă neagră, despre care puţini ştiau ce este. Suporterii s-au înghesuit să-şi dea cu părerea pe Twitter. Cei mai mulţi au crezut că este un telefon mobil. În realitate, era o baterie de la sistemul de comunicaţii folosit de arbitri în timpul meciurilor. Nu se ştie însă de ce bateria a ajuns în mâna lui Aguero.



Manchester City - Arsenal s-a terminat 3-1. De Bruyne a deschis scorul în minutul 19, Aguero a dublat avantajul dintr-un penalty transformat în minutul 50, Lacazette a redus din diferenţă (65), iar Gabriel Jesus (intrat în locul lui Aguero) a închis tabela. City îşi consolidează astfel poziţia de lider în Premier League, în timp ce Arsenal rămâne în afara locurilor pentru cupele europene, la 12 puncte distanţă de primul loc.

Manchester City - Arsenal a fost transmis în direct de Telekom Sport 2.

Afla mai multe despre: manchester cityarsenalsergio aguero 

viewscnt
Articole similare