Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Pe ea o ştie toată lumea, dar stai să vezi cum arată părinţii Cătălinei Ponor: ”Ei sunt secretul reuşitei mele”

FOTO | Pe ea o ştie toată lumea, dar stai să vezi cum arată părinţii Cătălinei Ponor: ”Ei sunt secretul reuşitei mele”galerie foto

Gimnastică

Comentarii

De fiecare dată când a fost întrebată care este secretul reuşitei ei în sportul de mare performanţă, Cătălina Ponor a declarat cu zâmbetul pe buze că suportul moral al părinţilor ei a fost principala motivaţie.

Dar pentru că am amintit de părinţii Cătalinei Ponor, telekomsport.ro  s-a gândit să vă prezinte o poză inedită cu cei care au susţinut-o necondiţionat pe marea campioană. Oameni discreţi, cărora nu le place să iasă atât de mult în evidenţă, Carmen şi Florin Bărbăscu au ştiut tot timpul să-i transmită fetei lor acea stare de echilibru şi de încredere pentru tot ceea ce ea are de făcut în sala de gimnastică. dar şi în viaţă.

Mama Cătălinei, care în prezent se ocupă de sala de fitness a fiicei sale din Constanţa, a povestit pentru Telekomsport.ro cum reuşea să treacă peste momentele de emoţie atunci când urmărea din faţa televizorului marile concursuri de gimnastică. "Parcă eram acolo. Aveam o stare de agitaţie foarte mare. Cu greu mă puteam stăpani. Şi vă spun un secret: Cătălina nu mi-a dat voie să vin în sală să o susţin pentru că i-aş fi transmis acea stare de emoţie. O singură dată a fost de acord să vin la sală. S-a întâmplat la Europeanul de la Cluj", a precizat Carmen Bărbăscu.

Tatăl a făcut rugby de performanţă

Dacă mama Cătălinei se exterioriza foarte mult în timpul concursurilor de gimnastică, Florin, tatăl gimnastei, încerca, pe cât posibil, să-şi păstreze calmul. Poate şi faptul că a practicat rugby de performanţă l-a ajutat să privească evoluţiile fiicei lui chiar din interiorul fenomenului sportiv. Duminica, atunci când are timp, Florin Bărbăscu obişnuieşte să iasă cu prietenii pentru un meci de rugby, în amintirea marilor meciuri jucate în urmă nu cu mulţi ani.

Afla mai multe despre: ponorparintigimnastica 

viewscnt
Articole similare