Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Poveste ŞOCANTĂ spusă de Abidal de pe vremea când se lupta cu cancerul: ”Messi mi-a zis să nu mai fac aşa ceva niciodată”

FOTO | Poveste ŞOCANTĂ spusă de Abidal de pe vremea când se lupta cu cancerul: ”Messi mi-a zis să nu mai fac aşa ceva niciodată”galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

În 2011, Eric Abidal afla că suferă de cancer şi era obligat să se retragă temporar din activitatea de fotbalist. A trecut prin clipe dificile, dar colegii de la Barcelona i-au fost întotdeauna alături

La şapte ani distanţă de când a avut de dus cea mai dură luptă, cea pentru supravieţuire, Abidal a povestit un episod incredibil.

Înainte de un meci, am făcut un videoclip din spital şi le-am transmis un mesaj de încurajare colegilor de la Barcelona. Messi mi-a spus să nu mai fac aşa ceva niciodată. Eu am crezut că-i voi impulsiona şi motiva, dar ei mi-au zis că i-am întristat teribil. Au plâns în vestiar.

Apropo de plâns, îmi aduc aminte că m-a vizitat Henry în spital. Am plâns ca un copil, mi-a fost atât de ruşine că trebuie să mă vadă în situaţia aia dramatică”, a spus Abidal, conform celor de la Marca.

Afla mai multe despre: abidalcancerbarcelonamessi 

viewscnt
Articole similare