Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | S-a aflat unde a dispărut "Bizonul". Primele imagini cu Harlem Gnohere după ce Gigi Becali a anunţat că îl vinde

FOTO | S-a aflat unde a dispărut "Bizonul". Primele imagini cu Harlem Gnohere după ce Gigi Becali a anunţat că îl vindegalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

FCSB s-a întors în ţară după cele două săptămâni petrecute în stagiul de pregătire din Spania, iar spre suprinderea tuturor golgheterul echipei, Harlem Gnohere, nu şi-a făcut apariţia la aeroport.

Atacantul francez, care nu a evoluat în ultimele două partide amicale ale vicecampioanei, nu a revenit în ţară cu delegaţia FCSB-ului şi a alimentat astfel zvonurile potrivit cărora ar urma să se transfere la o altă echipă. Chiar patronul clubului, George Becali, a anunţat că vrea să îl vândă pe "Bizon", în urma aducerii lui Ioan Hora.

Gnohere şi-a lămurit, însă, fanii, postând două fotografii pe Instagram. El şi-a petrecut zilele libere alături de familie, la Bruxelles, în Belgia.

În vârstă de 30 de ani, Gnohere joacă la FCSB de doi ani, timp în care a adunat 82 de meciuri şi 41 de goluri. 2,5 milioane de euro este cota vârfului francez, potrivit specialiştilor de la Transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: gnohere 

viewscnt
Articole similare