Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Schimbare istorică. Formula 1 va avea un nou logo. Piloţii nu sunt deloc încântaţi

FOTO | Schimbare istorică. Formula 1 va avea un nou logo. Piloţii nu sunt deloc încântaţigalerie foto

Auto

Comentarii

Formula 1 renunţă la celebrul logo şi va introduce unul nou, începând din sezonul următor. Fanii, dar şi unii dintre piloţi sunt dezamăgiţi de această schimbare şi de designul noului logo.

Actualul logo a fost introdus de Bernie Ecclestone în 1993 şi a devenit una dintre cele mai cunoscute embleme din lume. Însă noua conducere din Formula 1 a decis că este nevoie de o schimbare. Celebrul ”F zburător” va fi acum înlocuit cu un ”F” lungit pe orizontală şi cu cifra 1 în partea dreaptă. Noul logo seamănă uşor cu emblema ESPN.

Sunt însă mulţi care consideră că această schimbare nu se impunea: ”Mi-a plăcut mai mult cel vechi”, spune Vettel. ”Ce avea logo-ul vechi?”, se întreabă Bottas. ”Cred că cel vechi era deja un simbol. Imaginaţi-vă doar ce ar fi ca Ferrari sau Mercedes să-şi schimbe emblemele”, a explicat Hamilton.

Sean Bratches, directorul comercial din Formula 1, spune că logo-ul competiţiei avea nevoie de o simplificare: ”Mulţi n-au observat niciodată că pe vechiul logo era un număr 1 invizibil. Noul logo este mult mai clar”.

Noul logo va fi lansat oficial înainte de startul viitorului sezon.

Afla mai multe despre: formula 1logohamiltonvettel 

viewscnt
Articole similare