Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Serena Williams a întors toate privirile, în prima apariţie publică după ce a devenit mamă

FOTO | Serena Williams a întors toate privirile, în prima apariţie publică după ce a devenit mamă

Tenis

Serena Williams a avut prima apariţie publică după ce a devebit mamă, în septembrie 2017. Tenismena în vârstă de 36 de ani a fost invitată să acorde un premiu la Glamour Women of the Year Awards.

Serena Williams a fost discretă după ce i-a dat naştere micuţei Alexis Olympia şi a ales să ţine legătura cu fanii doar prin intermediul reţelelor de socializare. Însă legendara tenismenă a revenit în forţă. Nu pe terenul de tenis, ci la o gală în care au fost premiate femeile anului 2017, Glamour Women of the Year Awards, care a avut loc în Kings Theatre, din New York City.

Serena i-a înmânat trofeul Supernova Award lui Gigi Hadid (22 de ani), una dintre prietenele ei, care este fotomodel. Sportiva americancă a avut şi un mesaj pentru ea: ”Eşti una dintre puţinele persoane din lumea asta căreia i-aş putea lăsa copilul o noapte”, a glumit Serena.

În rest, Serena Williams se pregăteşte să revină în tenis. Ţinta ei este să participe la Australian Open, în ianuarie 2018.

 

Comentarii
viewscnt
Articole similare
VIDEO | Griezmann, execuţia serii în Liga Campionilor! 8 goluri la PSG - Celtic! Toate reuşitele sunt AICI!PlayPlay

Din nou PSG a reuşit să iasă în evidenţă, câştigând cu scorul de 7-1 de Celtic. Asta în condiţiile în care scoţienii au deschis scorul în minutul 2! Griezmann îşi are şi el locul în reluările din această seară, marcând din foartfecă în victoria pe care Atletico madrid a bifat-o cu AS Roma, scor 2-0. Cel mai aşteptat meci al zilei, Juventus - Barcelona s-a încheiat 0-0.