Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO ŞOCANT | Un fotbalist a fost bătut crunt după ce a parcat pe locul altcuiva

FOTO ŞOCANT | Un fotbalist  a fost bătut crunt după ce a parcat pe locul altcuivagalerie foto

Campionate

Comentarii

Denis Terentyev, fundaş la Zenit, a fost bătut cu bestialitate de doi bărbaţi care s-au enervat că jucătorul le-a luat locul de parcare. Din fericire, Terentyev s-a ales doar cu nasul spart şi câteva contuzii şi vânătăi.

Ruşii au şi ei mari probleme cu locurile de parcare. Mai ales în marile oraşe. Denis Terentjev a simţit-o pe propria piele. Fundaşul de 25 de ani a fost bătut de doi bărbaţi care s-au supărat că Denis Terentyev a parcat pe locul lor. Potrivit voetbalzone.nl, Terentyev era în maşină cu prietena sa şi cei doi căutau un loc de parcare în jurul blocului în care locuiesc.

Jucătorul lui Zenit a văzut la un moment dat un loc liber, a parcat, dar un bărbat i-a bătut în geamul automobilului şi i-a ordonat să-i deschidă. Terentyev s-a conformat, moment în care bărbatul a început să-l lovească repetat cu pumnii. Terentyev şi-a pierdut conştiinţa şi spune că nu-şi mai aduce aminte nimic din ce s-a întâmplat:

”Ultimul lucru pe care mi-l amintesc este că voiam să ajung cât mai repede acasă. Nu ştiu nimic despre ce a urmat. Din unghiul în care stăteam am văzut că nu era singur (n.r. bărbatul care l-a agresat). După 10 minute, m-am trezit în maşina mea. Sângele de pe faţă mi-a speriat familia, dar nu şi pe mine. Sper că acel bărbat este salariat (n.r. în sensul că-i va cere despăgubiri)! Nu vreau să spun nimic”, a fost mesajul postat de Terentyev pe contul său de Instagram. Ulterior, nu se ştie din ce motive, a şters postarea.

Afla mai multe despre: denis terentyevzenitparcare 

viewscnt
Articole similare