Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Steliştii n-au timp de superstiţii! Elevii lui Dică au mers să vadă filmul ”Ghinionistul”, în sala 13: ”Am râs cu lacrimi”

FOTO | Steliştii n-au timp de superstiţii! Elevii lui Dică au mers să vadă filmul ”Ghinionistul”, în sala 13: ”Am râs cu lacrimi”galerie foto

FCSB

Comentarii

Înainte de meciul cu Hapoel Beer Sheva din Europa League, jucătorii celor de la FCSB au mers la avanpremiera filmului ”Ghinionistul”, în regia lui Iura Luncaşu

În timp ce alţii pupă icoane, intră cu dreptul pe teren şi stau în casă în zilele cu ceasuri rele, steliştii au ales să meargă la filmul ”Ghinionistul” şi n-au avut nicio emoţie să intre în sala 13.

Am râs cu lacrimi, mi-a plăcut foarte mult. Sper să nu avem ghinion la meciul cu Beer Sheva", a declarat Budescu la finalul filmului.

Steliştii au fost în sală alături de o parte din actorii prezenţi în ”Ghinionistul”, dar şi de regizorul Iura Luncaşu. Scenariul filmului „Ghinionistul“ este semnat de Salex Iatma, Iura Luncaşu şi Radu Gabriel, producători ai comediei fiind Iura Luncaşu şi Andrei Băltăreţu-Iancu. Filmările au avut loc în luna octombrie a anului trecut, în oraşul Reşita, precum şi în împrejurimi. 

„Ghinionistul“ este o comedie românească şi reprezintă o cursă plină de imprevizibil a unui tânăr talentat care trebuie să înveţe să se bucure din nou de viaţă.

Afla mai multe despre: steauafilmghinionistulfcsb,  

viewscnt
Articole similare