Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Şumudică se mai şi relaxează. Cum a fost surprins în Turcia

FOTO | Şumudică se mai şi relaxează. Cum a fost surprins în Turcia

Stranieri

Comentarii

Jucătorii, antrenorii şi conducerea lui Kayserispor au luat masa împreună, înainte ca Marius Şumudică să-şi bage elevii în cantonament pentru meciul cu Malatyaspor - ultimul pe care îl va juca în campionat, în acest an.

Marius Şumudică a reuşit şi în campionatul Turciei să-şi etaleze calităţile de antrenor. Antrenorul în vârstă de 46 de ani a preluat-o în vară pe Kayserispor şi a transformat-o într-o echipă care se bate pentru primele locuri. În prezent, este pe locul 5 în Turcia, dar se află la egalitate de puncte cu Beşiktaş - locul 3 şi la 3 puncte distanţă de liderul Başakşeir.

Este cunoscut faptul că una dintre calităţile care l-au ajutat în cariera de antrenor este cea prin care reuşeşte să-şi apropie jucătorii. Indiferent de echipa pe care a pregătit-o, Şumudică i-a făcut pe jucători să se simtă ca într-o familie. Aşa s-a întâmplat şi la Kayserispor.

Marţi, jucătorii, antrenorii şi conducerea lui Kayserispor au luat masa împreună, înainte ca echipa să intre în cantonament pentru meciul cu Malatyaspor.

Afla mai multe despre: marius sumudicakayserisporturcia 

viewscnt
Articole similare