Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Terenul de pe noul ”Oblemenco” a cedat deja, deşi aici s-au jucat doar două meciuri. Mangia este nemulţumit

FOTO | Terenul de pe noul ”Oblemenco” a cedat deja, deşi aici s-au jucat doar două meciuri. Mangia este nemulţumitgalerie foto

Superliga

Comentarii

Gazonul de pe noul stadion din Craiova se prezintă în condiţii jalnice, deşi aici s-a jucat abia al doilea meci de la inaugurare. Atât jucătorii, cât şi Devis Mangia s-au plâns de calitatea suprafeţei de joc.

Noul ”Ion Oblemenco” a fost inaugurat pe 10 noiembrie, după o lungă aşteptare şi mai multe amânări. Cu toate acestea, gazonul arată groaznic, deşi aici s-au jucat doar două meciuri: amicalul cu Slavia Praga şi partida cu Juventus Bucureşti, din Liga 1. La meciul cu Juventus, jucătorii au avut de multe ori probleme în a-şi menţine echilibrul. În plus, s-au desprins brazde întregi, lucru care ar fi putut provoca accidentări.

Devis Mangia se declară şi el nemulţumit de modul în care se prezintă terenul. Antrenorul lui CS U Craiova spune că este periculos chiar şi când stai pe marginea terenului: ”E un risc, pentru că este clar că gazonul nu este bun. Să vă spun, am alunecat şi eu în spaţiul tehnic. E foarte periculos. Peste asta, este dificil pentru o echipă ca a noastră, care încearcă să joace, care încearcă să câştige partida şi e mai uşor pentru echipele care vin să se apăre”, a spus Mangia după Craiova - Juventus 3-1.



Mihai Roman, cel care a ratat de trei ori singur cu portarul, spune şi el că terenul a avut mari probleme: ”Pe jucătorii cu calitate îi încurcă puţin. Şi mie mi-a sărit puţin la acea minge când scăpasem singur cu portarul, în prima repriză, dar asta este. Nu am nicio scuză, nu vreau să dau vina pe gazon. Dar sper să se rezolve şi să se prindă mai bine, pentru că în momentul ăstea e periculos. E periculos pentru noi, jucătorii”.

Afla mai multe despre: cs u craiovaterengazonjuventusliga 1 

viewscnt
Articole similare