Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Transformare uluitoare a lui Mihai Voduţ! Cum arată acum fostul atacant al Viitorului, după ce a fost suspendat din fotbal

FOTO | Transformare uluitoare a lui Mihai Voduţ! Cum arată acum fostul atacant al Viitorului, după ce a fost suspendat din fotbalgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Mihai Voduţ (25 de ani), fostul fotbalist de la Voluntari, Viitorul sau Chindia Târgovişte, suspendat pentru pariuri la final de 2019, a fost pe reţelele sociale o fotografie cu alături de prieteni într-un moment de relaxare. Din poză reiese că, odată cu incetarea activităţii, dar şi din cauza autoizolării, Voduţ a pierdu lupta cu kilogramele.

FRF l-a suspendat pe Mihai Voduţ timp de doi ani şi i-a dat o amendă record atacantului prin că a pariat pe meciurile echipei sale, Viitorul. După ce a rămas fără echipă, Voduţ pare că nu s-a mai pregătit astfel încât să rămână fit pentru momentul în care ar putea să-şi reia activitatea. Cel puţin asta reiese dintr-o poză postată de acesta pe o reţea de socializare, în care e uşor vizibil că s-a îngrăşat.

În perioada în care juca în Liga 1, Voduţ (1,79 m) avea 80 de kilograme.

Mihai Voduţ a marcat 33 de goluri şi a pasat decisiv de 14 ori în 150 de meciuri jucate la profesionişti, timp în care a câştigat de două ori Cupa României: o dată cu Voluntari şi o dată cu Viitorul.

Mihai Voduţ, suspendat doi ani din fotbal de FRF!

Fostul atacant de la Viitorul sau Chindia Târgovişte, Mihai Voduţ a fost suspendat timp de doi ani de FRF în finalul anului 2019 pentru că a pariat. În plus, acesta a primit şi o amendă record, de 300.000 de lei. Până să fie suspendat, Voduţ a fost dat afară de Viitorul după ce fosta sa iubită, cu care s-a certat, l-a dat de gol că a pariat. După suspendare, Chindia Târgovişte a renunţat şi ea la serviciile atacantului.

Afla mai multe despre: mihai voduttransformarefotosuspendare 

viewscnt
Articole similare