Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Tricolorii s-au antrenat la Călăraşi înainte de Trofeul Carpaţi. Alexandru Şimicu, revenire după 4 ani la reprezentativă

FOTO | Tricolorii s-au antrenat la Călăraşi înainte de Trofeul Carpaţi. Alexandru Şimicu, revenire după 4 ani la reprezentativăgalerie foto

Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal masculin a României s-a reunit la Călăraşi, în vederea participării la Trofeul Carpaţi, în 5 şi 6 ianuarie, cu Portugalia, Tunisia şi Bahrain. În lotul antrenat de Xavier Pascual a revenit, după mai bine de patru ani, şi interul stânga Alexandru Şimicu, de la St. Raphael Var.

UPDATE Tricolorii s-au antrenat în această seară sub comanda lui Xavier Pascual. Pentru prima dată după patru ani, printre ei s-a numărat şi Alexandru Şimicu (foto jos).


Tricolorii au avut doar două zile de pauză după revenirea de la Yellow Cup, din Elveţia, unde s-au clasat pe locul 3.

Echipa a fost completată cu portarul Mihai Popescu, declarat cel mai bun handbalist român în 2017, dar şi cu interul Alexandru Şimicu, ambii de la St. Raphel Var. Clubul francez a anunţat la finalul anului că cei doi vor participa la acţiunea echipei naţionale, alţi patru jucători de la St. Raphael fiind convocaţi la reprezentativele ţărilor lor.

Alexandru Şimicu a revenit la naţională după patru ani, el refuzând între timp convocările din cauza unor neînţelegeri cu FR Handbal.

La Trofeul Carpaţi, România va juca, vineri, cu Bahrain (ora 21.05), iar sâmbătă v întâlni învinsa sau învingătoarea dintre Portugalia şi Tunisia.

Echipa României se pregăteşte pentru preliminariile CM 2019 şi va evolua în grupa 3, între 11-13 ianuarie, la Bolzano, cu Italia, Insulele Feroe şi Ucraina, pentru singurul loc calificant în play-off. Meciurile din preliminarii vor fi transmise de Telekom Sport.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: handbal masculinalexandru simicu 

viewscnt
Articole similare