Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO & VIDEO | Iubitele lui Coman, Tănase şi Manea, petrecere de pomină într-un club de fiţe din Bucureşti! Cum s-au distrat

FOTO & VIDEO | Iubitele lui Coman, Tănase şi Manea, petrecere de pomină într-un club de fiţe din Bucureşti! Cum s-au distratgalerie foto

FCSB

Comentarii

Iubitele fotbaliştilor Florinel Coman (21 de ani), Cristi Manea (22 de ani) şi Florin Tănase (24 de ani) au petrecut într-un club de fiţe din Bucureşti. Irina Diaconescu, iubita lui Manea, şi-a serbat ziua de naştere la Nuba şi a avut o mulţime de invitaţi, printre care şi Ioana Timofeciuc, iubita lui Coman, dar şi Medeea Turcescu, iubita lui Florin Tănase. Pe contul de Instagram al Irinei au apărut mai multe filmări de la petrecere.

Iubitele de fotbalişti s-au distrat şi nu au ţinut cont de nimic. Unul dintre filmuleţele de pe contul de Instagram al Irinei Diaconescu, supranumită "Regina Instagramalui", a ieşit în evidenţă. Ioana Timofeciuc şi Medeea Turcescu şi-au lăsat zonele intime să se vadă prin hainele pe care le purtau. Iubitele lui Coman şi Tănase au ales ţinute lejere, fără sutien.

Tinerele au petrecut până în zori, au dansat şi au fost în centrul atenţiei. Momentul cel mai aşteptat a fost tortul sărbătoritei, care a fost unul special, fiind format din mai multe pahare cu alcool.

Irina Diaconescu, una dintre cele mai apreciate vloggeriţe din România, a împlinit 22 de ani pe 7 ianuarie.



 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: florinel comancristi maneaflorin comaniubitevideopetrecere 

viewscnt
Articole similare