Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Francezul Eddy Gnahore a semnat cu Wuhan Zall. Prima reacţie: "E un inconştient!"

Francezul Eddy Gnahore a semnat cu Wuhan Zall. Prima reacţie: "E un inconştient!"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul francez Eddy Gnahore a fost pus la zid de presa din ţara sa după ce a acceptat propunerea chinezilor de la Wuhan Zall.

"Un inconştient" scrie un jurnalist francez pe contul său de Twitter în timp ce anunţă mutarea lui Gnahore la Wuhan Zall, formaţie din prima ligă chineză. Referirea este cât se poate de evidentă: francezul care aparţine de Amiens, va juca pentru formaţia din oraşul în care a izbucnit epidemia Coronavirus.

Francezul cu origini ivoriene este cotat la 3.2 milioane de euro şi a fost împrumutat de chinezii de la Wuhan Zall, care au ajuns la o înţelegere cu Amiens încă din finalul lunii februarie. El a parafat o înţelegere valabilă până la finalul anului.

În vârstă de 26 de ani Eddy Gnahore este al doilea transfer important al chinezilor după Daniel Carrico de la FC Sevilla. La formaţia antrenată de Jose Gonzalez mai joacă doi fotbalişti importanţi: brazilienii Rafa Silva şi Leo Baptistao. Presa franceză este surprinsă de rapiditatea cu care Gnohere a acceptat o ofertă dintr-un campionat care nici măcar nu are o dată exactă la care se va relua, tocmai din cauza epidemiei de Coronavirus. Şi în cazul lui Daniel Carrico

Coronavirus a apărut în Wuhan la sfârşitul anului trecut şi de atunci a infectat peste 86.500 de persoane, majoritatea în China, în special în provincia Hubei.

Cine este Eddy Gnahore

Mijlocaşul francez, pe numele său complet Vhakka Eddy Stelh Gnahoré are 26 de ani şi a început fotbalul la C.O Savigny. Între 2009 şi 2010 el a jucat la Manchester City, iar între 2010 şi 2012 la Birmingham City. A trecut apoi în ligile inferioare din Italia, acolo unde a impresionat la Carrarese şi a fost transferat la Napoli.

Napoletanii l-au împrumutat la Carpi, Crotone şi Perugia, înainte ca Gnohere să-l semneze cu Palermo. Abia în 2018 a ajuns în Franţa, acolo unde a semnat cu gruparea de primă ligă Amiens. Fost internaţional U18 al Franţei, Gnahore are origini ivoriene şi ar fi putut juca pentru naţionala Coastei de Fildeş, dar nu s-a arătat interesat de acest lucru. 

Afla mai multe despre: wuhan zalleddy gnahore 

viewscnt
Articole similare