Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF a anunţat când vor avea loc tragerile la sorţi pentru stabilirea duelurilor din sferturile de finală ale Cupei României

FRF a anunţat când vor avea loc tragerile la sorţi pentru stabilirea duelurilor din sferturile de finală ale Cupei României

FRF

Comentarii

Casa Fotbalului găzduieşte joi, 11 ianuarie 2018, tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale Cupei României, ediţia 2017-2018. Evenimentul va avea loc în sala „Nicolae Dobrin” începând cu ora 11:30, anunţa site-ul oficial al FRF.

Jocurile din cadrul sferturilor se stabilesc prin tragere la sorţi, iar echipele participante sunt repartizate într-o singură urnă, urmând a se grupa între ele (4 jocuri):

1. SC FC FCSB SA

2. AFC ASTRA


3. CS U CRAIOVA
4. SC DINAMO 1948 SA
5. CS GAZ METAN MEDIAŞ
6. CSM POLITEHNICA IAŞI
7. AFC BOTOŞANI
8. AFC HERMANNSTADT

Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

Afla mai multe despre: frfcupa romanieisferturi de finala,  

viewscnt
Articole similare