Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF a stabilit topul celor mai bune academii din România. Creştere surprinzătoare la FCSB şi poziţie dezamăgitoare pentru CFR Cluj. Pe ce loc se află Dinamo, Craiova, Rapid şi CSA Steaua

FRF a stabilit topul celor mai bune academii din România. Creştere surprinzătoare la FCSB şi poziţie dezamăgitoare pentru CFR Cluj. Pe ce loc se află Dinamo, Craiova, Rapid şi CSA Steauagalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB are a doua cea mai performantă academie de fotbal din ţară după Viitorul Constanţa.

Cel puţin aşa susţine Federaţia Română de Fotbal, care a realizat topul celor mai bune academii din ţară în 2020. FCSB urcă de pe locul 5 în 2019 pe poziţia secundă în anul curent.

Supremaţia este deţinută în continuare, la acest capitol, de FC Viitorul Constanţa. Formaţia patronată de legendarul Gheorghe Hagi a avut cel mai mare punctaj şi în 2019, şi în 2020. Dinamo Bucureşti completează podiumul iar locurile următoare sunt ocupate de Concordia Chiajna, Csikszereda Miercurea Ciuc şi Sport Team Bucureşti.

Campioana CFR Cluj se află abia pe locul al zecelea iar vicecampioana Universitatea Craiova pe poziţia a şaptea. FC Voluntari (8) şi ASU Politehnica Timişoara (9) au prins şi ele un loc în primele 10 academii de fotbal din România, conform FRF.

Formaţiile din ultimul play-off al Ligii 1, FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş, nu au prins top 20 în ierarhia publicată de Federaţia Română de Fotbal.

Rapid Bucureşti se află pe 26, o poziţie decentă pentru o formaţie din Liga 2, dar departe de aspiraţiile alb-vişiniilor. Recent promovată în Liga 3, CSA Steaua Bucureşti ocupă locul 61 în topul realizat de FRF. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: frffcsbviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare