Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF schimbă regula U21, din sezonul următor. Răzvan Burleanu: ”Este una dintre cele mai importante modificări din ROAF”

FRF schimbă regula U21, din sezonul următor. Răzvan Burleanu: ”Este una dintre cele mai importante modificări din ROAF”

Liga 2

Comentarii

Răzvan Burleanu anunţă că, din sezonul următor, se schimbă regula U21 pentru echipele din liga secundă. În varianta nouă, echipele trebuie să aibă doi jucători de U20.

Regula U21 a prins în fotbalul românesc şi a adus în prim-plan mai mulţi jucători importanţi. În plus, au început să apară rezultate la naţionalele de juniori şi tineret. Încurajat de aceste performanţe, Răzvan Burleanu impune reguli şi mai drastice. Din sezonul următor, echipele din liga secundă vor fi obligate să titularizeze doi jucători sub 20 de ani:

”Printre modificările de astăzi ale ROAF-ului (n.r. Regulamentul pentru Organizarea Activităţii Fotbalistice), probabil una cea mai importantă care cred că va stârni interesul dumneavoastră este referitor la cota obligatorie de jucători tineri. Până acum, la nivelul Ligii a 2-a am avut obligativitatea ca, cluburile de liga a doua să aibă în primul ”11” trei jucători sub 22 de ani. Ei bine, din sezonul 2019-2020, cluburile de Liga a-2 a  vor trebui să aibă în primul ”11” doi jucători sub 20 de ani. Doi jucători practic născuţi în 2000”, a declarat Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: razvan burleanufrfliga 2regula u21 

viewscnt
Articole similare