Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fuziunea dintre Farul şi Viitorul pune presiune pe umerii jucătorilor constănţeni: ”Reprezentăm un oraş întreg, o comunitate întreagă”

Fuziunea dintre Farul şi Viitorul pune presiune pe umerii jucătorilor constănţeni: ”Reprezentăm un oraş întreg, o comunitate întreagă”

Fotbal intern

Comentarii

În urma amicalului dintre Farul şi Mioveni, încheiat scor 1-0, marcatorul unicului gol, Andrei Artean, a discutat despre schimbările din cadrul clubului constănţean, în urma fuziunii.

Fuziunea dintre Farul şi Viiitorul reprezintă unul dintre cele mai ambiţioase proiecte din ultimii ani din fotbalul românesc. Intenţia conducătorilor celor două cluburi de a creea o singură formaţie reprezentativă zonei şi judeţului a pus aşteptări mari pe umerii jucătorilor.

După amicalul cu Mioveni, în care a marcat unicul gol al partidei, Andrei Artean a discutat despre efectele fuziunii asupra echipei. Mijlocaşul a afirmat că, deşi aşteptările ar fi fost mari şi înainteea unirii celor două formaţii, presiunea a crescut cu siguranţă în tabăra constănţeană, împreună cu aşteptările ridicate ale clubului.

Fuziunea dintre Farul şi Viitorul pune presiune pe umerii jucătorilor constănţeni

”O perioadă în care facem antrenamente zilnic câte două, se acumulează oboseală, e o perioadă grea pentru noi, fotbaliştii. Aceste jocuri sunt ca şi nişte teste pentru noi, pentru a acumula mai mult ritm pentru că la joc capeţi mai mult ritm decât orice antrenament.

Şi înainte era presiune pentru că jucam pentru un club care tot timpul voia ceva bun. Acum reprezentăm un oraş întreg, o comunitate întreagă, toată Dobrogea şi cu siguranţă este presiune mai mare şi sperăm să facem faţă acestei presiuni”, a declarat Andrei Artean.

Afla mai multe despre: farul constanţaandrei arteanfarul mioveni 

viewscnt
Articole similare