Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Balint anunţă venirea investitorilor la Steaua Bucureşti! "Sunt foarte cunoscuţi. Sunt şi legende". Primele măsuri luate de aceştia

Gabi Balint anunţă venirea investitorilor la Steaua Bucureşti! "Sunt foarte cunoscuţi. Sunt şi legende". Primele măsuri luate de aceştia

Fotbal intern

Comentarii

Steaua Bucureşti ar putea face următorul pas important din drumul spre Liga 1. Gabi Balint a dezvăluit că anumiţi investitori ar urma să vină alături de echipă, iar implicarea lor se va vedea încă din această iarnă.

 Gabi Balint, anunţ despre venirea investitorilor la Steaua Bucureşti

Steaua Bucureşti ar urma să fie preluată de un grup de investitori, anunţă Gabi Balint. Din noul proiect ar urma să facă parte şi anumite legende ale "militarilor". 

Se pare că perspectivele i-au convins pe cei care doresc să învestească la echipa roş-albastră: "Eu sunt sigur că vor veni. Eu şi ştiu nişte lucruri. Deja se întâmplă nişte lucruri în spate, se pregătesc nişte lucruri, dar nu pot spune detalii, sunt neoficiale. Sunt nişte oameni care se pregătesc să preia acest club, dar să avem răbdare. Sunt nişte veşti bune, sunt nişte oameni foarte cunoscuţi, unii care sunt şi legende ale Stelei. Un grup care vrea să facă lucrul ăsta, mai ales că echipa se va muta pe stadionul ei, unde va fi extraordinar.

Steaua nu va putea ajunge în Liga 1 aflându-se doar sub tutela CSA. Eu mă gândesc la anul viitor. Anumite implicaţii se vor putea vedea chiar din iarnă, când vor mai fi aduşi nişte jucători. Eu sper să vină nişte jucători pentru a întări această echipă şi a avea şanse de promovare mai mari. E nevoie ca echipa să promoveze, clar, pentru a se putea intra şi a se face treabă.

Eu încă n-am fost pe stadion, sper să merg şi eu să-l văd. L-am văzut în poze şi e ceva... Emoţiile pe care le voi simţi vor fi mai mari decât la meciul cu Anderlecht sau la meciul cu Danemarca", a declarat Gabi Balint, în cadrul emisiunii Naţiunea Stelistă, de la AS47.

Steaua Bucureşti, pe primul loc în serie. FCSB 2 se apropie

Echipa lui Opriţa se clasează pe locul întâi în Seria 4 din Liga 3, cu 23 de puncte, în timp ce FCSB 2 e pe locul secund, cu 21 de puncte. Echipa lui Gigi Becali a recuperat din distanţa faţă de "militari". 

Afla mai multe despre: investitori steaua bucurestisteaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare