Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabi Tamaş, amărât când se uită la fundaşii din Liga 1: "Nu-mi place de niciunul. Îşi iau nasul la purtare". Ce făcea dacă se transfera la Dinamo

Gabi Tamaş, amărât când se uită la fundaşii din Liga 1: "Nu-mi place de niciunul. Îşi iau nasul la purtare". Ce făcea dacă se transfera la Dinamo

Superliga

Comentarii

Gabi Tamaş (37 de ani) a revenit în Liga 1 şi a recunoscut că e dezamăgit de ce observă. Fundaşul a vorbit despre ceilalţi apărători din România şi a recunoscut că încă se gândeşte la echipa naţională.

Gabi Tamaş, despre Dinamo

"Dacă mergeam la Dinamo, nu stăteam cu mâinile în sân. Mă luptam şi făceam tot posibilul să câştigăm meciuri. Joci pentru suporteri, pentru familie. Nu poţi să te dai la o parte când intri în teren. Nimeni nu stă 7-8-10 luni fără bani. Dacă erau neplatiti, plecau toţi de-acolo. Bani puţini, mulţi... S-au luat, că nimeni nu stătea gratis. Dinamo de acum nu mai e cel la care am jucat eu. Suporterii sunt aceiaşi, dar echipa nu e la nivelul suporterilor", a spus Tamaş pentru România Fan TV. 

Fundaşii din Liga 1 l-au dezamăgit pe Gabi Tamaş

Pe finalul carierei, apărătorul lui FC Voluntari încă speră că va mai fi convocat de Mirel Rădoi. În schimb, fotbalistul a rămas cu un gust amar când i-a văzut pe fundaşii din Liga 1:"Niciunul nu-mi place. Nu-mi place de niciunul. Când eram mai tânăr, aveai un Chiricheş, Gardoş. Gardoş de acum nu mai e ăla care s-a transferat în Anglia. Este talentat Chindriş de la Botoşani. Nu mai discut de ei, toată lumea discuta de ei. În ziua de azi, îşi iau nasul la purtare şi nu mai dau totul pe teren. Eu munceam non-stop şi nu-mi luam nasul la portare. Demonstram în teren că merit să fiu lăudat."

(n.r. - despre echipa naţională) Am 37 de ani, dacă voi fi într-o formă foarte bună, cine ştie? Nu poţi să ştii niciodată. Nici nu vreau să fiu a cincea roată la căruţă: "Stai, că nu găsim, hai să-l luăm pe asta!" Ai de unde alege, dar nu-mi place să dau nume. Sunt câţiva. Jucătorii ar trebui să se schimbe la antrenamente şi la meciuri. Ei ar trebui să se schimbe ca mentalitate, dacă vrem să ajungem departe. Ce modele să mai aibă? Nu mai joacă nimeni pe-afară. Când eram noi mai tineri, îi vedeam pe Chivu, Contra, Mutu, Raţ, Lobonţ. Aveai nişte nume grele, îi vedeai în Champions League. Acum, se uită toţi la televizor."

Afla mai multe despre: gabi tamasdinamoechipa nationalagabi tamas fundasi liga 1 

viewscnt
Articole similare