Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gabriela Ruse şi-a aflat adversara din finala turneului de la Hamburg! Cine este sportiva care se află în calea româncei spre un prim trofeu WTA

Gabriela Ruse şi-a aflat adversara din finala turneului de la Hamburg! Cine este sportiva care se află în calea româncei spre un prim trofeu WTA

Tenis

Comentarii

Germana Andrea Petkovici, locul 130 WTA, fostă numărul 9 mondial, este adversara Gabrielei Ruse în finala turneului de categorie WTA 250 de la Hamburg, care va avea loc duminică, de la ora 13.00.

Petkovic, 33 de ani, a învins-o, sâmbătă, în penultimul act, cu scorul de 7-6 (4), 4-6, 7-5, pe compatrioata ei Jule Niemeier, locul 167 WTA, beneficiară a unui wild card, după un meci de aproape trei ore. Petkovic are şase trofee în carieră, ultimul fiind câştigat în 2015, la Antwerp. Ea a mai jucat cinci finale, "strângând", din premii, suma de peste opt milioane de dolari.

Gabriela Ruse şi-a aflat adversara din finala turneului de la Hamburg!

La rândul ei, Elena-Gabriela Ruse, locul 198 WTA, venită din calificări, a întrecut-o, în semifinale, cu scorul de 2-6, 6-1, 6-4, pe principala favorită a competiţiei, Daiana Iastremska din Ucraina, locul 38 WTA, după un meci de două ore şi 3 minute.

Jucătoarea română şi-a asigurat un premiu de 13.224 de euro şi 192 de puncte WTA prin calificarea în prima ei finală WTA din carieră. Câştigătoarea turneului primeşte un premiu de 25.548 de euro.

Succesul de sâmbătă îi permite sportivei de 23 de ani apropierea de Top 150 WTA. Ea a îşi va depăşi cea mai bună clasare din carieră, locul 159 WTA. Ruse şi Petkovic nu s-au mai întâlnit în circuitul WTA.

Afla mai multe despre: gabriela ruseturneu hamburgwta 250 hamburg 

viewscnt
Articole similare