Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gafa de 150 de milioane de euro! El e Alipio, jucătorul cumpărat de Real Madrid în locul lui Coutinho. Ce s-a întâmplat cu el

Gafa de 150 de milioane de euro! El e Alipio, jucătorul cumpărat de Real Madrid în locul lui Coutinho. Ce s-a întâmplat cu el

Real Madrid

Comentarii

Cotidianul spaniol Marca scrie astăzi despre o decizie luată de Real Madrid în 2008, când galacticii au avut şansa să-l aducă pe Philippe Coutinho, atunci în vârstă de doar 16 ani, pe Bernabeu pentru 2,5 milioane de euro.

În urmă cu 10 ani, oficialii Realului au avut de ales între Coutinho şi un alt mijlocaş brazilian, Alipio, şi în cele din urmă au decis să meargă "pe mâna" celui din urmă, plătind 2,5 milioane de euro. Suma de transfer ar fi fost identică în cazul lui Coutinho, ajuns în cele din urmă la Inter Milano şi ulterior la Liverpool. Acum, Coutinho e la un pas de Barcelona, într-un transfer de aproximativ 150 de milioane de euro, în timp ce Alipio e legitimat în prezent la Tombense Futebol Clube, în liga a treia a Braziliei.

"Clubul e mai interesat de semnătura lui Alipio", a fost concluzia oamenilor cu putere de decizie la Real Madrid în 2008, iar jucătorul a fost adus imediat.

A jucat extrem de puţin la echipele B şi C ale Realului, iar cariera sa ulterioară a fost dezamăgitoare.

Afla mai multe despre: alipioreal madrid,  

viewscnt
Articole similare