Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Galeria Rapidului l-a cucerit şi pe el! Unul dintre cei mai îndrăgiţi sportivi de la noi e uimit de ce a văzut în Giuleşti şi spune: "De-acum ţin cu Rapid!"

Galeria Rapidului l-a cucerit şi pe el! Unul dintre cei mai îndrăgiţi sportivi de la noi e uimit de ce a văzut în Giuleşti şi spune: "De-acum ţin cu Rapid!"galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Cătălin Moroşanu, unul dintre cei mai buni luptători de kickboxing din ţara noastră şi totodată un sportiv îndrăgit de publicul larg, a fost pe stadion la victoria Rapidului cu 7-1 împotriva celor de la Asalt. Atmosfera din Giuleşti l-a cucerit pe Moroşanu, care acum se declară fan al echipei lui Schumacher.

"Nu ţineam cu nimeni, dar acum ţin cu Rapidul. Pai fac rapidistii o atmosfera senzaţională, e incredibil cum canta incontinuu la fiecare meci. Am niste prieteni rapidisti si numai despre asta vorbeau! Acum sunt si eu fan, am si o carte, uite! In 4 ani sper sa fim in prima liga" - a spus Cătălin Moroşanu pentru Pro X. 

Academia Rapid ocupă primul loc în Liga a 4-a, seria Bucureşti, cu opt victorii şi două remize strânse în zece etape. Sâmbătă, de la ora 18:00, giuleştenii au meci împotriva lui Carmen Bucureşti. Partida, programată în deplasare, se va disputa însă tot în Giuleşti. 

 

Afla mai multe despre: academia rapidcatalin morosanuatmosferagiulestisuporteri 

viewscnt
Articole similare