Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO A sărit cât mall-ul! Spectacol total la 3x3 Constanţa Streetplay, ultimul eveniment al anului din circuit

GALERIE FOTO A sărit cât mall-ul! Spectacol total la 3x3 Constanţa Streetplay, ultimul eveniment al anului din circuitgalerie foto

Baschet

Comentarii

Ultimul turneu marca Sport Arena Streetball din 2017 s-a încheiat la înălţime, duminică seara, la Constanţa. Americanul Jeremi Booth, starul echipei locale Baschet Club Athletic a reuşit un slam-dunk de senzaţie, după o pasă venită de la etajul 1 al centrului comercial City Park Mall, gazda evenimentului.

Booth a fost invitatul special al serii de duminică, când au avut loc finalele competiţiei care a adunat la start peste 150 de jucători, inclusiv echipe din Serbia şi Bulgaria. Cei mai buni la categoria de elită au fost sârbii de la Intergalactic, care şi-au adjudecat cecul în valoare de 4500 de lei oferit pentru echipa campioană după o victorie în faţa constănţenilor de la Junkies, scor final 21-5.  

Gazdele turneului şi-au adjudecat în schimb titlul la categoria masculin sub 18 ani, acolo unde juniorii de la BC Athletic, reuniţi în formaţia Flash Express au evoluat entuziasmant în finala contra bulgarilor de la Amfetii Team şi au încheiat înainte de limită, 21-12. 

Terenul de baschet instalat în piaţeta din centrul City Park Mall a fost principalul punct de atracţie în week-end-ul recent încheiat. Fotbaliştii de la FC Viitorul Constanţa s-au relaxat cu câteva aruncări la coş înaintea meciului de luni seara cu FC Voluntari, iar spectatorii prezenţi au participat de-a lungul celor două zile la numeroase concursuri cu premii.

Şcolile şi liceele din Constanţa s-au duelat în fazele finale ale 3x3 Schools Battle, o competiţie organizată în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa. Coşurile puştilor au fost savurate la maxim de părinţi, bunici sau colegi, care şi-au susţinut frenetic favoriţii de-a lungul zilei de duminică, iar cei mai gălăgioşi şi inventivi fani au fost premiaţi. 

Spectacolul a fost întregit de majoretele United Girls, de la liceul cu Program Sportiv ''Nicolae Rotaru'' din Constanţa, alături de dansatorii trupei All in One Dance, care au animat momentele de pauză dintre meciurile de baschet.

 

 

 

Sportivii Asociaţiei Judeţene Constanţa a Sportului pentru Persoane cu Handicap au evoluat într-un meci demonstrativ de baschet în scaun rulant, oferind tuturor un exemplu de voinţă şi determinare. 

 

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: baschet3la33x3constantaeveniment 

viewscnt
Articole similare