Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Argentina chiar poate rata Mondialul din Rusia. Cum arată gazonul pe care va juca Messi mâine dimineaţă

GALERIE FOTO | Argentina chiar poate rata Mondialul din Rusia. Cum arată gazonul pe care va juca Messi mâine dimineaţăgalerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Argentina are o serie dezastruoasă cu patru meciuri consecutive fără victorie şi poate rata calificarea la Campionatul Mondial din Rusia.

Naţionala lui Messi joacă ultimul meci din preliminarii în Ecuador şi are nevoie disperată de victorie pentru a mai putea spera la o prezenţă la turneul final de anul viitor. Momentan, Argentina nu prinde nici locul de baraj, însă poate profita de partidele grele pe care le au contracandidatele la calificare. Peru şi Columbia au meci direct, în timp ce naţionala din Chile joacă în Brazilia, singura echipă calificată la Mondial, până acum, din America de Sud.

Deşi adversarul are o serie de cinci înfrângeri la rând, Argentina are alte probleme pe cap. Terenul pe care ar trebui să joace mâine dimineaţă arată deplorabil, în urma ploilor care au căzut în ultima perioadă la Quito. La antrenamentul oficial dinaintea partidei, fotografii l-au surprins pe Lionel Messi privind dezgustat gazonul.

Programul meciurilor din ultima etapă:

Brazilia - Chile

Ecuador - Argentina

Paraguay - Venezuela

Peru - Columbia

Uruguay - Bolivia

 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: argentinalionel messiecuadorcampionatul mondialgrupaecuadorcolumbia 

viewscnt
Articole similare