Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Ce înseamnă să faci parte din familia Simonei Halep! Achiziţie de sute de mii de euro pentru fratele sportivei

GALERIE FOTO | Ce înseamnă să faci parte din familia Simonei Halep! Achiziţie de sute de mii de euro pentru fratele sportiveigalerie foto

Tenis

Comentarii

În timp ce Simona Halep face câştigă bani pe bandă rulantă la marile turnee la care participă, fratele ei tocmai ce şi-a cumpărat o super-maşină.

Potrivit surselor telekomsport.ro, Nicu Halep şi-a achiziţionat un Bentley în valoare de 180 de mii de euro.

"Pot spune că atunci când iese cu ea prin prin oraş este imposibil ca lumea să nu întoarcă privirile după maşină. E o bijuterie", a precizat sursa telekomsport.ro.

Nicu, singurul frate al Simonei Halep se ocupă şi de investiţia imobiliară pe care sportiva a decis să o facă în nordul staţiunii Mamaia. Este vorba de un imobil ale cărui apartamente vor fi, cel mai probabil, închiriate în vara fiecărui an.

Relaţia dintre Simona Halep şi fratele ei este una cu totul specială. Sportiva declara că a început să joace tenis împreună cu fratele ei, iar, la un moment dat, cei doi au făcut o înţelegere: dacă Simona va ajunge o mare jucătoare de tenis, ceea ce s-a şi întâmplat deja, atunci fratele ei va trebui să-i care geanta, în aeroport, de fiecare dată când ea va reveni în ţară. Deşi totul a fost o glumă în copilărie, fratele Simonei chiar se ţine de cuvânt şi pune în practică înţelegerea din trecut.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: simona halepbentleyconstantatenis 

viewscnt
Articole similare