Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Cupa InterCartiere a revenit cu etapa a doua

GALERIE FOTO | Cupa InterCartiere a revenit cu etapa a douagalerie foto

Diverse

Comentarii

Fotbalul în ploaie e jucat de cei cu adevărat pasionaţi, iar în weekend-ul trecut, pe terenurile din Parcul Herăstrău, echipele înscrise la Cupa InterCartiere au demonstrat că nimic nu le poate opri să-şi pună jambierele şi ghetele de fotbal.

145 de jucatori s-au inscris în etapa de calificări din Herastrău pentru a se lupta  în driblinguri, glume şi provocări, pentru că fotbalul nu ţine doar de câte intră-n poartă, ci şi de câte orgolii încap pe teren. 

Brazil Bucureşti, campionii din ediţia 1, s-au calificat fără probleme în finală şi de data asta. Şi-au adus 3 jucători noi, ca să îmbunătăţească jocul, deci clar fotbalul între cartiere e mai mult decât 6 la 6, 10 minute sau 2 goluri. Băieţii cu frigul în oase, dar cu chef de fotbal nebun pot să vă confirme.

În ritm de Samba do Brazil…Bucureşti, Brazil s-a calificat alături de FC Bucureşti dintr-o grupă în care s-au luptat cu FC 1 Mai şi FC Nador, care aveau în echipă doar marocani. Tare, nu? Cupa InterCartiere is going international, man! Cei din echipa FC 1 Mai şi-au exprimat o părere, în unanimitate adoptată şi de ceilalţi jucători: să fie mai multe meciuri!

Nu putem să nu amintim şi de Astana, ai cărei jucători au zis că 10 minute pe teren e prea puţin pentru ei. “Nu ne-am dat seama când s-a încheiat meciul!”
În grupă cu Astana au mai fost FC Pajura, Luxoft, Tinmar şi JRO Băneasa. Calificate: FC Pajura şi Luxoft, ambele cu gândul la premiul 1 de 3 000 de euro.

“Am venit să jucăm fotbal de plăcere, să ne creăm rivalităţi şi să câştigăm”, au spus cei de la Luxoft. Şi îi credem pe cuvânt, din moment ce preţul calificării a venit cu capul spart al unui jucător, care ne-a zis râzând: “M-am lovit tare, dar să-l vedeţi pe celălalt.”
Cât despre FC Pajura, băieţii au o ţintă clară: “Jucăm finala cu Brazil şi le dăm 2-0, să plece acasă”

“Şi Brazil Bucureşti vrea premiul cel mare? Poate îl împărţim cu ei, vedem”
Băieţii de la FC Bucureşti demonstrează fair-play, dar şi că sunt cu ochii pe podium. Mai ales că în ediţia aceasta se anunţă mai multe premii, substantial mai mari decat in prima editie.

Să nu uităm că în prima etapă, de pe terenul din IOR au mers mai departe: Racheta, Fairplay, Bodegarii, Ambrozie Cartel, FC Pantelimon, FC Toflea şi de pe terenul din Pescariu: Sfarma-Piatra, Pescariu Team, Laromet, A&A.

În total până acum, 18 echipe cu poftă de goluri, premii şi rivalităţi între cartiere. Premiile în bani de peste 10.000 de euro nu sunt singurele, urmând ca cei care vor câştiga să primească echipamente Joma, bilete la meciuri importante din Liga 1 şi baxuri de bere şi vin de la Bergenbier şi Crama Liliac.

Concluzia a fost trasă de Nana Falemi şi Iulian Miu: “Împreună creăm un fenomen, e o competiţie cerută din ce în ce mai mult de jucătorii amatori, pentru că duce jocul lor de fotbal la un alt nivel. Vin de pe sintetic şi joacă într-o competiţie cu miză.”


Iulian Miu mizează pe FC Bucureşti. Oricum ar fi, un lucru e sigur: mizăm pe pasiunea pentru fotbal născută în cartiere, iar acest lucru e cel mai frumos fluier de început al unei competiţii jucată între două porţi, cu fotbalişti rivali şi prieteni în acelaşi timp.

Puteţi urmări tot ce se întâmplă la Cupa InterCartiere pe pagina de Facebook www.facebook.com/cupaintercartiere/

Iar pentru etapele următoare e loc pentru înscrieri. Fără taxe de intrare, fără arbitru, dar cu momente care demonstrează că fotbalul e cel mai tare sport. Vă puteţi înscrie aici: http://cupaintercartiere.ro/participa/inscrieri/

 Galerie foto

Afla mai multe despre: nana falemiiulian miucupa intercartiere 

viewscnt
Articole similare