Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Galerie FOTO | Este cel mai BOGAT fotbalist din lume şi n-ai auzit niciodată de el! Are 19 ani şi e coleg de echipă cu un român

Galerie FOTO | Este cel mai BOGAT fotbalist din lume şi n-ai auzit niciodată de el! Are 19 ani şi e coleg de echipă cu un romângalerie foto
Comentarii

Atunci când te gândeşti la cei mai bogaţi fotbalişti din lume începi topul cu Messi, Cristiano Ronaldo sau Neymar, dar realitatea te va surprinde cu siguranţă

Cel mai bogat fotbalist din lume are 19 ani, joacă la o fostă campioană din Premier League şi are un român printre colegii de echipă.

Faiq Bolkiah, nepotul Sultanului din Brunei, este omul căruia expresia ”joacă de plăcere” i se potriveşte cel mai bine! Faiq joacă pentru echipa de tineret a celor de la Leicester City, acolo unde este coleg cu românul Alexandru Paşcanu, şi, cel mai probabil, habar nu are când este ziua de salariu.

  • Hassanal Bolkiah, Sultanul Bruneiului, are o avere estimată la 20 de miliarde de euro şi trăieşte o viaţă mult peste ceea ce ne-am putea imagina. Printre ”aroganţele” făcute de-a lungul vremii, sultanul l-a chemat pe Michael Jackson să-i cânte atunci când a făcut 50 de ani. MJ l-a ”uşurat” de aproape 13 milioane de euro.

Tatăl lui Faiq are, la rândul său, o avere de 10 miliarde de euro şi i-a surprins pe toţi când a cheltuit, într-o singură lună, aproape 40 de milioane de euro doar pe achiziţionarea de maşini. E atât de pasionat de automobile încât are nevoie de parcări întregi. Are 2.300 de maşini şi, în mod clar, pe multe le-a condus doar o dată.

Oamenii din familia mea sunt un model pentru mine. Au înţeles că-mi doresc să ajung un fotbalist mare şi m-au susţinut necondiţionat. Mi-au dat mereu sfaturi, m-au ajutat, mi-au pus totul la dispoziţie. Sper să ajung cândva să-i fac mandri de mine”, a spus Faiq într-un interviu acordat în urma cu mai multe luni.

Faiq a evoluat echipele de tineret ale lui Arsenal şi Chelsea, iar acum joacă la Leicester U23. Aşa cum era de aşteptat, atunci când e convocat la echipa naţională poartă banderola de căpitan.

Un lucru este clar. Dacă Faiq va ajunge un fotbalist valoros, atunci el niciodată nu va alege cluburile în funcţie de salariul oferit :)

 Galerie foto

Afla mai multe despre: faiq bolkiahalexandru pascanuleicesterbogatfotbal 

viewscnt
Articole similare