Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO I Eliza Samara a fugit din România şi-a ales o destinaţie senzaţională!

GALERIE FOTO I Eliza Samara a fugit din România şi-a ales o destinaţie senzaţională!galerie foto

Alte sporturi

Comentarii

După ce-a câştigat titlul european câştigat cu echipa României, într-o finală dramatică, câştigată cu 3-2 de tricolore, în faţa Germaniei, Eliza n-a avut timp de vacanţă şi-a continuat să participe la concursurile pe care le avea programate.

Acum, Eliza a decis să plece rapid din România şi să petrecerea trecerea în Noul An în Bangkok! Sportiva de 28 de ani a postat mai multe imagini din vacanţă pe contul personal de Instragram, iar prietenii ei virtuali au bombardat-o cu sute de inimioare. 

Într-un interviu acordat Telekom Sport, Eliza povestea momente amunzate de care a avut parte în vacanţele exotice în care a mai fost până acum. "M-am dus să mă relaxez în vacanţă. Eram foarte obosită după drum şi am vrut să dorm, când aud un băieţel de 7-8 ani care dădea cu mingea în perete. Nu mi-a venit sa cred! Am scos capul pe geam şi l-am rugat să înceteze. Mi-a răspuns afirmativ, însă după un minut a reînceput. Mereu păţesc aşa. Şi în Bali, când am ajuns la hotel, parca era acolo o masă de ping-pong", a dezvăluit Eliza.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: eliza samaravacantathailandagalerie fotoamintiripoveste 

viewscnt
Articole similare