Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO I În ce stadiu sunt lucrările de la noul patinoar din Bucureşti şi când se va finaliza proiectul

GALERIE FOTO I În ce stadiu sunt lucrările de la noul patinoar din Bucureşti şi când se va finaliza proiectulgalerie foto

Hochei pe gheață

Comentarii

Vechea construcţie a fost demolată la finalul anului trecut, iar noul complex sportiv va avea o capacitate de 3.100 de locuri şi va fi gata în aproximativ doi ani de zile, după spusele primarului Capitalei.

Pe terenul de pe Bd. Basarabia vor fi construite două corpuri de clădire independente structural, dar unite printr-un acoperiş comun. Primul corp va adăposti patinoarul olimpic cu gradene pentru spectatori, loje VIP şi spaţii comerciale şi de alimentaţie publică. În cel de-al doilea corp de clădire va funcţiona centrul sportiv şi de agrement cu bazin semiolimpic, teren de sport, o zonă de spa cu terasă exterioară, o cafenea şi un restaurant panoramic cu terasă.

Noua construcţie va fi compusă din zona rezervată patinoarului artificial şi dintr-un centru multifuncţional sportiv şi de agrement, la intersecţia celor două zone fiind un atrium închis cu funcţia de foaier pentru publicul spectator. În partea dinspre lacul aflat în Parcul Naţional „Lia Manoliu" clădirea va avea înălţimea de D + P +1E, iar în partea opusă va avea regimul de înălţime de D + P + 3 E înalt, diferenţa de înălţime fiind situată deasupra arenei unde pe terasă se va amenaja o zonă verde, destinată diverselor activităţi în aer liber.

Proiectul de modernizare a patinoarului „Mihai Flamaropol" mai prevede şi amenajarea a două parcări pentru autovehicule, una pentru public cu 86 de locuri şi cea de-a doua pentru sportivi, oficiali şi VIP-uri cu o capacitate de 33 de locuri.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: patinioarmihai flamaropolgalerie fotolucrarisantierproiect 

viewscnt
Articole similare