Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Galerie FOTO | Momente de panică la meciul Estoril - Porto! Spectatorii au fost evacuaţi de urgenţă la pauză! Crăpături în structura de rezistenţă a unei peluze

Galerie FOTO | Momente de panică la meciul Estoril - Porto! Spectatorii au fost evacuaţi de urgenţă la pauză! Crăpături în structura de rezistenţă a unei peluzegalerie foto
Comentarii

Partida dintre Estoril şi Porto a fost suspendată, la pauză, după ce la una dintre peluzele stadionului au fost semnalate crăpături în structura de rezistenţă.

După primele 45 de minute, la scorul de 1-0 pentru Estoril, organizatorii au fost anunţaţi de suporterii de la una dintre peluzele arenei ”Estádio António Coimbra da Mota” că au apărut mai multe crăpături şi că nu se simt în siguranţă.

Organizatorii au luat imediat primele măsuri de securitate, iar toţi spectatorii din acea zonă au fost trimişi pe gazon.

Chiar dacă, după aproape o oră de pauză, câţiva dintre fani s-au întors în peluza cu probleme, meciul nu a mai fost reluat. La început, pe mai multe reţele de socializare a circulat informaţia că ar fi vorba de o ameninţare cu bombă.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: estorilportostadion,  

viewscnt
Articole similare