Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Presa din Belgia exultă după victoria fabuloasă în faţa Braziliei: "Un meci care nu se poate uita niciodată!"

GALERIE FOTO | Presa din Belgia exultă după victoria fabuloasă în faţa Braziliei: "Un meci care nu se poate uita niciodată!"galerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Strigăte de bucurie, halbe de bere şi claxoane, aşa a sărbătorit Belgia vineri seara calificarea "Diavolilor Roşii" în semifinalele Cupei Mondiale de fotbal 2018 după eliminarea Braziliei (2-1), salutată ca "o performanţă" de întreaga presă din Regat şi de primul ministru.

"Performanţă magnifică! În drum spre semifinale! @emmanuelmacron : Înainte Diavoli", a scris pe Twitter primul ministru Charles Michel în cursul serii, adresându-se preşedintelui Emmanuel Macron.

"Un meci care nu se poate uita niciodată!", a scris jurnalul flamand Het Nieuwsblad, în timp ce presa de vineri dimineaţă califica acest meci drept "un meci istoric pentru Belgieni. În seara asta sau niciodată", titra Le Soir.

''Diavolii roşii'' au făcut meciul perfect în faţa cvintuplei campioane mondiale, considerată principala favorită la titlu, şi s-au impus prin autogolul marcat de Fernandinho (13) şi reuşita lui Kevin De Bruyne (31), în timp ce pentru Selecao a înscris Renato Augusto (76).

 Galerie foto

Afla mai multe despre: campionatul mondialpresabelgiacalificare 

viewscnt
Articole similare