Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Găman vs Găman! Noul fundaş al FCSB şi-a "blocat" fratele arbitru: "Am vorbit cu el, ştiu că venirea mea nu-l ajută!"

Găman vs Găman! Noul fundaş al FCSB şi-a "blocat" fratele arbitru: "Am vorbit cu el, ştiu că venirea mea nu-l ajută!"

Fotbal intern

Comentarii

Valerică Găman a semnat în această iarnă cu FCSB şi spune că a revenit în Liga 1 pentru a se lupta pentru câştigarea titlului.

Campion cu Astra, Găman spune că e conştient că revenirea sa în România nu e tocmai benefică pentru fratele său, arbitrul George Găman, care nu o va mai putea arbitra pe FCSB cât timp el va evolua la clubul roş-albastru. Centralul ar putea avea de suferit în condiţiile în care va avea acces la tot mai puţine meciuri cu miză din Liga 1.

Găman a dezvăluit şi care a fost motivul pentru care şi-a ales numărul 25.

"Venirea mea la Steaua nu e bună pentru fratele meu (n.r. arbitrul George Găman, care nu va mai putea arbitra meciurile FCSB). Am discutat împreună, am zis că trebuie să-şi facă în continuare datoria. El este şi arbitru FIFA şi acolo are o mai bună vizibilitate. Trebuie să arbitreze foarte bine acolo şi nu cred că vor fi probleme.



Pentru mine concurenţa de la echipă e bună, am avut parte de ea şi în Turcia şi m-am impus. Sper ca aşa să fie şi aici.

Eu aş prefera să joc fundaş central, dar dacă mi se va cere să joc şi la mijloc, sunt dispus să o fac şi acolo, nu e nicio problemă.

Am întâlnit fel de fel de patroni şi nu e nicio problemă (n.r. dacă va fi criticat de patron). Eu sper să nu-i dau oportunitatea să mă critice.

Am ales numărul 25 pentru că sunt născut pe 25 februarie. Nu au fost aşa multe opţiuni când am semnat, deci nu e atât de important"
, a declarat Valerică Găman într-o conferinţă de presă.

 

Afla mai multe despre: gamanfcsbgeorge gamanarbitruvalerica gaman 

viewscnt
Articole similare